Gynekologické poradny

Vítejte na portále pro ženy Gynekologická poradna.cz

 

Návštěvu gynekologie a gynekologické vyšetření nezanedbávejte !

 

Najděte si svou gynekoložku, gynekologickou poradnu nebo nového gynekologa v katalogu na tomto portále pro ženy Gynekologickáporadna.cz

 

Gynekologická pohotovost Praha

Gynekologické ordinace Praha

 

 

ANIMAL veterinární klinika - MVDr. Jiří Pikula, Ph.D.

www: http://www.animalvet.cz
E-mail: info@animalvet.cz
Telefon:+420 541 231 383
Fax:
Adresa: Zahradní 617
Kuřim
664 34

Preventivní a léčebnou veterinární činnost v Kuřimi provádíme od roku 1999 a neustále se snažíme o rozvoj odbornosti, vybavení a poskytovaných služeb. Fungujeme téměř nepřetržitě, včetně víkendové a noční pohotovosti.

Klinika leží v klidné ulici blízko středu Kuřimi. Samozřejmostí je bezbariérový přístup a dostatek prostoru k parkování přímo před domem. K dispozici je prostorná a pohodlná čekárna a informační centrum, ordinace, hospitalizace pacientů, operační sál, místnost pro RTG vyšetření, temná komora, sklad léků a zdravotnického materiálu. Disponujeme moderním diagnostickým vybavením (rentgen, diagnostický ultrazvuk, zubní ultrazvuk, zubařský přístroj, přístroj k záznamu EKG, flexibilní endoskop, glukometr, Schiotzův tonometr k měření nitroočního tlaku, mikroskop atd.).

Rozsah poskytovaných služeb je od poradenství a prevence přes běžné zákroky až po složité chirurgické a ortopedické operace. Zajišťujeme také ošetření akutních pacientů v rámci pohotovosti. Klademe důraz na individuální přístup k pacientovi, coby členu rodiny a naším cílem je poskytování komplexních služeb na standardní i nadstandardní úrovni dle přání klienta.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.